Niet spannend, wél lekker.

17 april 2023

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Vorige week om deze tijd zaten we nog in Jakarta. Zoals je weet waren we daar vooral om administratieve redenen. Gelukkig is dat nu achter de rug. De documenten zijn in Den Haag aangekomen. (Nu is het alleen 6 tot 12 weken wachten voor ze geverifieerd zijn.)

Aangekomen op Bali

Wanneer je met een internationale vlucht aankomt, mag je door de douane. De twee keer dat we vanuit een ander land aankwamen, was hij de sigaar. Hele koffer overhoop, drug swabs, de hele handel. Omdat we deze keer met een lokale vlucht aankwamen werd hem dat lot gelukkig bespaard. (Ik kan elke keer, overal, zonder enige probleem doorlopen.)

Het is prettig om een beetje te acclimatiseren als je net aankomt. Om die reden nemen we de eerste plek altijd voor een week. Lekker lummelen, uitrusten en gezellig tijd met elkaar doorbrengen. Die week is alweer bijna voorbij, dus dinsdag gaan we naar onze volgende woning. (Die hebben we voor een ± een maand.)

In het midden van de natuur. Een prachtig uitzicht en veel te ontdekken. Natuurlijk wel met wi-fi en een keukentje. Dan ben je namelijk niet zo afhankelijk van de beschikbare restaurants in de buurt. Redelijk dicht bij de berg Batur, dus wie weet gaan we daar nog omhoog. (Anders is er nog genoeg cultuur in de buurt.)

Niet zo’n spannende week

Daardoor niet minder leuk. Het was net alsof we ‘gewoon thuis’ waren. In ons toekomstige huis en op een vaste plek. Al laat dat dan nog even op zich wachten. We zijn wel bezig met een nieuwe aanvraag. Met wat specialistische hulp, dus we hebben hernieuwde hoop.

Hij is ondertussen druk aan het oefenen en leren. Hij zou graag meer grafisch werk doen en daar hoort kennis bij. De dingen die hij maakt vind ik (én anderen) mooi. Zelf is hij nog niet helemaal tevreden. (Perfectionist en een hoge lat.)

In de tijd dat hij leert, ben ik aan het werk. Voor klanten, maar ook voor mezelf. Niet alleen puur zakelijk: er is ook een nieuw hobby-project. Op dit moment kan ik er nog niet heel veel over vertellen. Behalve dat het onderwerp met palliatieve zorg te maken heeft. (Wat precies en waar de inspiratie vandaan komt vertel ik een andere keer.)

P.S.

De foto’s in deze post zijn random lekkere dingen die ik deze week kreeg. (Gemaakt door mijn mini-chef)

Voor deze keer een iets kortere blog dan je gewend bent. (Nu houden sommige mensen weer wat adem over, hihi.)

Voor nu een fijne week en tot de volgende maandag!

Vind jij het leuk om van mij te horen? Ik vind het minstens net zo leuk om van jou te horen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderweg leven Nieuwsbrief

Elke maandag is er een nieuw verhaal(tje).

Ben je bang dat je het vergeet?

Iedere laatste vrijdag van de maand ontvang je een update.

Ook ontvangen? Vul dan je e-mail in!

Laat hier je e-mailadres achter. (Geen spam.)

Of volg iets